You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Plan ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim toplanma noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet derunin tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve reva paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangına karşı güvende yetinmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama güvenliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle bulunmak üzere yararlanma amacına ve kullanan can nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Mono blok gövde dokuması kanat sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile yangın kapısı bir birine ilgilanması ile sağlamlanmaktadır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Projeye en yaraşıklı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı düz rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page